Tietoa yrityksestä

Kahvitoimistoon.com (Kahvitoimistoon Tmi, y-tunnus 2663539-7) on sekä kotimaisesti että kansainvälisesti operoiva, korkealaatuisten elintarvikkeiden maahantuoja ja valmistuttaja. Yritys on omistukseltaan itsenäinen ja yksityinen perheyritys. Nykyaikaiset omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Suutarilassa, josta käsin operoimme koko maan laajuisesti.

Kahvitoimistoon.com toimittaa perille nopeasti ja luotettavasti kaiken mahdollisen yrityksen kattaukseen sekä kestitykseen tarvittavat tuotteet kahveista jouluglögeihin. Verkkokaupastamme löytyy yli 400 menevintä ja yleisintä artikkelia. Toivomuksia uusista tuotteista otamme mielellämme vastaan. Verkkokaupan ulkopuolisia tuotteita joita pystymme toimittamaan, on jo noin 10.000 kpl; kaikki yleisimmät markkinoilta löytyvät nimikkeet, merkit, pakkaus- ja kokovaihtoehdot.

Toimintamme vahvana periaatteena koko toimintamme ajan on ollut pitää yllä korkeatasoista laatua koko toimintaketjussamme periaatteella: ”olemme tyytyväisiä vasta kun asiakkaamme on tyytyväinen”. Asiakkaalla tulee usein esiin tilanne jolloin huomataan, että kahvimaidot tai kestityskeksit ovat loppuneet ja nopealle täydennykselle olisi tarvetta. Nopea toimitus on myös valttimme; pääsääntöisesti pyrimme toimittamaan meille iltapäivällä ennen klo 16:00 tulleet toimitukset heti seuraavana arkipäivänä.

Jotta voimme taata kilpailukykyiset hinnat myös jatkossa, niin toimimme yhteistyössä suoraan omalla alallaan alan parhaiden tuotantoyhtiöiden kanssa. Tavoitteena on pitkäjänteinen kumppanuus eri sidosryhmien kanssa. Toimimme läheisessä yhteistyössä keskusliikkeiden sekä tukkureiden kanssa. Hankintakanavanamme toimivat lisäksi sekä kotimaiset että ulkomaiset elintarvikevalmistajat. Tuoteportfolioomme kuuluu tällä hetkellä yli 10.000 artikkelia.

Kierrätysasiat ovat olleet tärkeitä asioita koko toimintamme ajan ja ohjanneet useaa päätöksentekoa. Toimitamme palautuneet kertakäyttöiset lasipullot sekä tölkit kierrätykseen oman keräyksemme kautta. Toimimme läheisessä yhteistyössä Suomen Palautuspakkauksen kanssa, jonne toimitamme kaikki meille palautuneet pantilliset kierrätyspullot.

Olemme palvelleet yli 3000:tta tyytyväistä asiakastamme vuosien varrella. Pisimmät asiakassuhteemme ovat lähes 10 vuoden mittaisia.